torstai 8. syyskuuta 2016

Tervetuloa minun Pukeutumishuoneeseeni!

Pukeutumishuone, pukukoppi, sovituskoppi, sovari, hikikaappi, koppi... rakkaalla paikalla on monta nimeä, josta aion omia blogilleni nimen johon kaikki eniten haluaa ja mahtuu - huoneeseen.

Olen Kirsi, pukeutumisneuvojan erikoisammattitutkintoa suorittava stylisti ja värikonsultti. Työskentelen optisen myyjän tehtävissä paikkakuntani Silmäasemalla. 

Miksi halusin luoda blogin? 

Tarkoitukseni on jakaa täällä ajatuksiani, ideoitani ja visioitani. Tulen puhumaan paljon muodista, väreistä, tyyleistä ja kuinka löytää oma persoonallinen pukeutuminen. Autan asiakkaita löytämään rohkeutta, oman tyylin ja värimaailman henkilökohtaisten värianalyysien avulla. Kokoon, ikään, tai sukupuoleen katsomatta. 

Jokainen meistä luo oman persoonansa omalla tyylillään. Siihen ei tarvita edes glamouria, ei merkkituotteita, ei mitään sellaista mistä et itse pidä. Se voi löytyä jo sinun omasta vaatekaapistasi. Ole vain oma itsesi!

Julkaisen pian ensimmäisen varsinaisen blogini, jossa aiheena tulevan syksyn trendivärit, sekä pieni tuulahdus syksyn silmälasimuotia....

Tämä on siis minun pukeutumishuoneeni - Tervetuloa mukaan! 


-Kirsi-





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti